AFTER WORK SKÄRTORSDAG

UNDER PÅSKVECKAN KÖR VI VÅR UPPSKATTADE APERITIVO REDAN PÅ SKÄRTORSDAGEN.

SOM VANLIGT 17.00-19.00

GRYMMA PRISER I BAREN FRAM TILL 20..00

GLAD PÅSK

Läs mer »

NYÅR på MAJO

NYÅRS MENY 31/12

Välkomnsdryck:

Glas Cava

Förrätt:

Hummersoppa, grönärtspure, halstrad pilgrimsmussla, äppel crudité.

Varmrätt:

Teres Major Us ́ innerfile av bog, rostad jordärtskocka, anklever, bakade lökar.

Alt.

Halstrad Torskrygg, blomkålscrème, brynt soja & hasselnötssmör.

Dessert:

Creme brulée.

Alt.

Chokladmousse med syrade bär.

Sittning 17.00-19.30 595kr/pers

Sittning från 20.00 695kr/pers

Läs mer »

Vinmässan 2016 12/11

På lördag 12/11 är det åter dags för den årliga vinmässan i Trollhättan.

Vi har en unik 3-rätters meny denna dag komponerad av våran köksmästare David Sperring.

Fåtal platser går att ordna. Skicka mail på: marcus@majobar.se

VINMÄSSAN 12/11

Förrätt:

Sotad Carpaccio På Oxe, Västerbottenost, rödbeta & pepparotscrème.

alt.

Hummersoppa, grönärtspure, bakad röding & fänkåls crudité

Varmrätt:

Halstrad Torskrygg, blomkålscrème, brynt soja & hasselnötssmör.

 alt.

Teres Major Us´, innerfile av bog, potatis & lökpure & portvinssås

Dessert:

Creme brulée

 alt.

Chokladmousse med syrade bär.

495:-/pers

MenyVinmässan2016

 

Läs mer »